تماس ویژه (مشاوره رایگان): 02141858

ثبت برند آموزشگاه رانندگی | اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی

اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی

به دلیل استفاده افراد از خودروی شخصی و استقبال آنها از آموزش رانندگی، موسسات و آموزشگاه های زیادی جهت تعلیم رانندگی به وجود آمده اند. داشتن برنامه ریزی دقیق و تدوین طرح و همچنین برآورد هزینه های لازم جهت تاسیس آموزشگاه از شرایط تاسیس آموزشگاه راهنمایی و رانندگی است. از جمله موارد تاثیرگذار در سرمایه لازم برای تاسیس آموزشگاه راهنمایی و رانندگی می‌توان به تعداد پرسنل و مربیان و دستمزد آنها، مکان و تجهیزات آموزشگاه و تبلیغات اشاره کرد.

از مهم ترین مراحل تاسیس آموزشگاه رانندگی اخذ مجوز بوده که توسط ارگان های خاصی انجام می‌شود. شرایط اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی در مقاله زیر آمده است. پس از اخذ مجوز، ثبت برند آموزشگاه رانندگی با هدف به رسمیت شناخته شدن آموزشگاه، عدم سو استفاده رقبا، جذب مشتریان بیشتر و … انجام می‌شود.

شرایط تاسیس آموزشگاه رانندگی چیست؟

اغلب افراد در سطح شهر برای رفت و آمد از خودرو شخصی استفاده می‌کنند. رانندگی کردن کاملا اکتسابی بوده و یادگیری آن نیاز به آموزش دارد، به همین دلیل آموزش رانندگی به یکی از شغل های پر رونق و پر سود در ایران و جهان تبدیل شده است. امروزه موسسات آموزشی و آموزشگاه های رانندگی زیادی در نقاط مختلف کشور تاسیس شده اند که وظیفه آنها آموزش رانندگی در سطح مبتدی و پیشرفته به علاقه مندان و متقاضیان یادگیری رانندگی است. اما شاید از خود بپرسید چگونه آموزشگاه رانندگی تاسیس کنیم؟ مراحل تاسیس آموزشگاه رانندگی کدامند؟ به طور کلی شرایط تاسیس آموزشگاه رانندگی پایه دوم و سوم به صورت زیر است:

برنامه ریزی دقیق و تدوین طرح آموزگاه رانندگی

یکی از مهم ترین و ضروری ترین مرحله برای راه اندازی هر کسب و کاری تدوین طرح مربوط به آن کسب و کار است. به منظور برنامه ریزی و تدوین طرح لازم است اقدامات زیر انجام شود:

  • ابتدا لازم است در مورد کسب و کار، بازار و اهداف خود تحقیقات کافی را انجام دهید، تا بتوانید هدف خود را بر روی متقاضیان خدمات خود متمرکز کنید.
  • در این مرحله باید تعریف کلی از مورد کسب و کار خود داشته باشید و از هدف و میزان تقاضای کسب و کار خود را به خوبی درک کنید.
  • باید با بازاریابی، تولید محتوا در رابطه با کسب و کار و تبلیغات موثر آشنایی داشته باشید. روابط عمومی خود را بالا برده و تبلیغات خود را متناسب با رده سنی متقاضیان خود انجام دهید.
  • متقاضیان دوست دارند در هنگام ورود به آموزشگاه رانندگی با شرایط ثبت نام، نام مربی، نحوه آموزش و هزینه آن آگاه شود. یکی از شرایط تاسیس آموزشگاه رانندگی اتخاذ استراتژی های درست برای جلب رضایت مشتری است. آموزشگاه های معتبر به خوبی افراد را از شرایط آموزشگاه مطلع می‌کنند.
  • هر کسب کار برای موفقیت خود باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشد. برنامه ریزی باید شامل استراتژی های مجموعه و برنامه های مالی باشد. با داشتن برنامه ریزی دقیق شما می‌توانید در دستیابی به اهداف خود موفق شوید.

برای ثبت برند و استعلام برند های ثبت شده می توانید از طریق این فرم درخواست خود را ثبت کرده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

 

هزینه های لازم جهت تاسیس آموزشگاه رانندگی

تاسیس آموزشگاه رانندگی

تاسیس آموزشگاه رانندگی نیاز به سرمایه زیادی دارد. قبل از تاسیس آموزشگاه بهتر است تمام هزینه ها را برآورد کرده و هزینه های اضافی و احتمالی هم در نظر بگیرید. برای تامین سرمایه تاسیس آموزشگاه رانندگی راه های مختلفی وجود دارد، از جمله:

  • گاهی افراد می‌توانند با پس انداز شخصی که از قبل داشته اند، آموزشگاه رانندگی کوچک و جمع و جوری را تاسیس کرده و بعدا آن را توسعه دهند.
  • یکی از راه های تامین سرمایه راه اندازی آموزشگاه رانندگی دریافت وام بانکی است. با این کار می‌توانید به پول زیادی دست پیدا کرده و موسسه خود را تاسیس کنید. دریافت تسهیلات بانکی با ارایه وثیقه و یا طرح تجاری امکان پذیر است.
  • از دیگر راه های تامین سرمایه تاسیس آموزشگاه تامین مالی توسط افراد مختلف است. کارآفرینان با این کار می‌توانند پول زیادی از افراد جمع آوری کرده و آموزشگاه را تاسیس کنند.
  • گاهی سرمایه گذاران هزینه های لازم جهت تاسیس آموزشگاه را با توجه به شرایط و ضوابط خاصی پرداخت می‌کنند.
  • سرمایه لازم برای راه اندازی آموزشگاه می‌توان توسط شرکت های دولتی و برخی سازمان ها تامین شود.
  • بهترین راه تامین سرمایه لازم برای راه اندازی آموزشگاه رانندگی شریک شدن با افراد قابل اعتماد است. در این صورت شرکا در تمام فرایندهای تاسیس آموزشگاه، مسئولیت های مالی و مدیریتی سهیم بوده و وظایفی را بر عهده دارند.

سرمایه لازم برای تاسیس آموزشگاه راهنمایی و رانندگی

یکی از دغدغه های تمام افراد هنگام راه اندازی کسب و کارهای مختلف، سرمایه آن است. اگر چه این روزها آموزش رانندگی متقاضیان زیادی داشته و شغلی پر در آمد محسوب می‌شود اما با این حال برخی از افراد قبل از اقدام به تاسیس آموزشگاه از خود می‌پرسند که سرمایه لازم برای تاسیس آموزشگاه رانندگی چقدر است؟

تاسیس آموزشگاه رانندگی مانند هر کسب و کاری نیازمند پرداخت هزینه است. قبل از اقدام به تاسیس آموزشگاه های رانندگی باید تمام هزینه های این کسب و کار به طور تقریبی محاسبه شود. البته هزینه تاسیس تمام آموزشگاه های رانندگی مشابه هم نیست و با توجه به نیازهای مختلف مجموعه می‌تواند متفاوت باشد. از هزینه های لازم جهت راه اندازی آموزشگاه رانندگی می‌توان به مکان آموزشگاه، تجهیزات داخلی آموزشگاه، تعداد پرسنل و مربیان و دستمزد آنها، بازاریابی و تبلیغات موثر اشاره کرد. قیمت مجوز آموزشگاه راهنمایی و رانندگی نیز تحت تاثیر عواملی مانند نوع آموزشگاه، بزرگ و کوچک بودن آن، تعداد پرسنل و مربیان قرار می‌گیرد.

برای گرفتن مجوز آموزشگاه رانندگی به کجا مراجعه کنیم؟

گرفتن مجوز آموزشگاه رانندگی

همه کسب و کارها برای ادامه فعالیت خود به صورت مجاز و قانونی نیاز به اخذ مجوز دارند. شاید از خود بپرسید که برای اخذ جواز تاسیس و مجوز آموزشگاه رانندگی به کجا مراجعه کنیم؟

افرادی که قصد تاسیس آموزشگاه رانندگی دارند، برای اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی باید به سازمان های وزارتخانه کار و امور اجتماعی، صنف تاکسیرانی، شهرداری، راهنمایی رانندگی و وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه کرده و نمونه نامه درخواست تاسیس آموزشگاه رانندگی را به این ارگان ها تحویل دهند.

شرایط گرفتن مجوز آموزشگاه راهنمایی رانندگی

بسیاری از افراد از خود می‌پرسند که شرایط گرفتن مجوز آموزشگاه رانندگی چیست؟ افراد برای ثبت نام مجوز آموزشگاه رانندگی و اخذ آن باید مراحل زیر را انجام دهند:

  • جهت اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی ابتدا باید برگه کتبی تاییدیه مقامات انتظامی، راهنمایی و شهرداری را از واحد راهنمایی و رانندگی دریافت کنید.
  • پس از گذشت ۹ ماه از دریافت برگه کتبی تاییدیه می‌توانید نسبت به راه اندازی آموزشگاه و گرفتن پروانه اقدام کنید.
  • برای دریافت مجوز آموزشگاه رانندگی موسس آموزشگاه باید مالکیت مکان آموزشگاه و خودروهای استفاده شده در آموزشگاه را داشته باشد.
  • در این مرحله موسس آموزشگاه باید مدیری قابل و شایسته را معرفی کند، البته در صورت نبودن مدیر اداره آموزشگاه بر عهده موسس خواهد بود.
  • یکی از شرایط مجوز آموزشگاه رانندگی ارائه اصل مدارک مکان آموزشگاه و خودروهای آموزشی بیمه شده به اداره راهنمایی و رانندگی است.
  • برای دریافت مجوز آموزشگاه رانندگی در مرحله آخر باید نام و مشخصات دقیق مربیان استخدام شده معرفی گردد.

شرایط اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی

برای مجوز آموزشگاه رانندگی باید شرایط زیر را داشته باشید:

از شرایط مجوز آموزشگاه رانندگی برای افرادی که قصد راه اندازی آموزشگاه رانندگی موتور سیکلت دارند، داشتن حداقل ۲ موتور سیکلت سالم و بدون عیب بوده که بیش از ۵ سال از عمر آنها نگذشته باشد. همچنین رعایت تمام نکات  و داشتن وسایل حفاظتی همچون کلاه ایمنی برای گرفتن مجوز آموزشگاه رانندگی ضروری است.

یکی از شرایط تاسیس آموزشگاه رانندگی پایه سوم، داشتن ۶ خودروی کاملا سالم و بدون نقص فنی بوده که بیش از ۷ سال از عمر آنها نگذشته باشد. البته توجه کنید که تمامی نکات ایمنی خودرو نیز از شرایط مجوز آموزشگاه رانندگی است که باید رعایت گردد.

نکته: برخی از موسسین آموزشگاه پس از اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی و چند سال فعالیت، قصد جمع آوری آموزشگاه و یا واگذاری آموزشگاه رانندگی به افراد دیگر را دارند. امروزه فروش مجوز آموزشگاه رانندگی در تهران و سایر شهرها انجام می‌گیرد که مستلزم رعایت شرایط و ضوابط زیادی توسط موسس آموزشگاه و متقاضی است.

ثبت برند آموزشگاه رانندگی

درصورتیکه تمامی موارد برای اخذ مجوز آموزشگاه رانندگی به خوبی رعایت شود، ثبت برند آموزشگاه رانندگی نیز در کمترین زمان ممکن صورت خواهد گرفت از مزیت های ثبت برند آموزشگاه رانندگی می‌توان به جلوگیری از سواستفاده رقبا، به رسمیت شناخته شدن آموزشگاه، جلب اعتماد مردم و در نهایت جذب مشتریان بیشتر اشاره کرد. در صورتی که لوگو و نام تجاری مشخصی برای موسسه خود داشته باشید، تبلیغات راحت تر انجام گرفته و در مدت زمان کوتاهی به سمت موسسه شما جذب خواهند شد. شرایط ثبت برند آموزشگاه رانندگی به صورت زیر است:

  • یکی از شرایط ثبت برند آموزشگاه رانندگی انتخاب نام و لوگوی تجاری جدید و غیر تکراری است. توجه کنید که نام انتخاب شده نباید توسط هیچ شرکای به ثبت رسیده باشد.
  • برای ثبت برند آموزشگاه رانندگی مجاز به استفاده از اسامی خاص، منطقه های جغرافیایی و مکان ها نیستید.
  • در انتخاب نام تجاری و طراحی لوگو خلاقیت به خرج دهید. هرچه نام و لوگوی آموزشگاه شما خاص تر باشد، بهتر در ذهن ها خواهد ماند و تبلیغات نیز راحت تر و موفق تر انجام می‌شود. بهتر است برای اینکار ابتدا استعلام ثبت برند و علامت تجاری را انجام دهید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت برند آموزشگاه رانندگی

ثبت برند آموزشگاه رانندگی به دو صورت حقیقی و حقوقی صورت می‌گیرد که برای هر کدام به مدارک خاصی نیاز داریم. بنابراین مدارک و اسناد مورد نیاز برای ثبت برند آموزشگاه رانندگی با توجه به مالکیت شرکت مشخص می‌شود. به طور کلی مدارک مورد نیاز جهت ثبت برند آموزشگاه رانندگی به صورت زیر است:

ثبت برند حقیقی

برای ثبت برند به صورت حقیقی نیاز به وجود شرکت نبوده و بدون مکان نیز می‌توانید ثبت برند کرده و فعالیت خود ادامه دهید. از مدارک مورد نیاز جهت ثبت برند حقیقی می‌توان به کپی از مدارک شناسایی و کپی مجوز آموزشگاه رانندگی اشاره کرد. این مدارک باید به مراجع ثبت برند ارائه شود.

ثبت برند به صورت حقوقی

در صورتی که مالکیت به صورت حقوقی باشد، جهت ثبت برند آموزشگاه رانندگی به مکان نیاز داریم. مدارک و اسناد مورد نیاز جهت ثبت برند حقوقی شامل کپی از مدارک شناسایی، مجوز کسب و کار و یک نسخه کپی از آخرین روزنامه رسمی شرکت است. پس از تهیه این مدارک، ثبت برند آموزشگاه رانندگی توسط مراجع ثبت کننده برند انجام می‌گیرد.

نکته: فرایند ثبت برند آموزشگاه رانندگی پیچیده بوده و از عهده افراد عادی بر نمی‌آید. برای این کار می‌توانید با دادن وکالت نامه از تجارب وکلای برجسته یا موسسات مختلف مانند موسسه آگاه استفاده کنید.

دیدگاه خود را بنویسید