تماس ویژه (مشاوره رایگان): 02141858

ثبت شرکت در شیروان

ثبت شرکت در شیروان

ثبت شرکت در شیروان امروزه مورد توجه بسیاری از تجار قرار گرفته است. شهر شیروان یکی از شهرهای شهرستان خراسان شمالی است وسعت کلی این شهر برابر با ۳۷۸۹ کیلومتربربع می باشد و جمعیت آن ۱۵۷,۰۱۴ نفر است. ترکیب قومیتی شیروان شامل ترک های محلی، فارس‌ها، آذریها و تات‌ها و کرمانج ها می‌باشد. آثار مهم این شهر مقبره حضرت زکریا , بهشت گمشده , تپه کمرک , غارپوستین دوز , غارکافر قلعه  و آبشار استرخی می باشد که بازدید کنندگانی زیادی را جذب خود می کنند و گزینه ای مناسب برای ثبت شرکت است.

 

شرکت چیست؟

شرکت بین چند نفر برای رسیدن به اهداف مشترک تشکیل می شود که به تنهایی قادر به تشکیل آن نمی باشند شرکت بیشتر برای اهداف تجاری تاسیس می شود تا نفعی ببرند و پس از کسر هزینه های انجام گرفته، سود باقیمانده را بین اعضای شرکت تقسیم کنند. ثبت شرکت مزایای زیادی برای این افراد به ارمغان می آورد در یک شرکت ثبتی تمام قراردادها و اسنادی که امضاء می شود رسمی می باشد و هیچ کسی حق بی اطلاعی از آن را ندارد و هیچ گونه ایرادی به آن اسناد قابل قبول نیست. امروزه بسیاری از افراد با حقوق ثبت در ارتباط می باشند.

در واقع شرکت توسط دو یا چند نفر تشکیل می شود که اهداف و رویاهای مشترکی دارند و به تنهای توانایی یا سرمایه ی کافی برای ثبت شرکت را ندارند. با ثبت شرکت می‌توان از مزایای بسیاری چون وام بانکی و مجوزهای مخصوص که دریافت آن ها از نهادهای دولتی برای انجام فعالیت‌های مختلف الزامی‌است، بهره مند شد همچنین شما به راحتی اعتماد مشتریان و دیگر شرکت ها را جلب خواهید کرد که باعث بازدهی بالاتری برای شریک های این شرکت ایجاد خواهد کرد. پس در دنیای رقابت کسب و کار امروز ثبت شرکت بهترین راه حل برای موفقیت می باشد تا بتوانید رقبای خود را شکست دهید.

ثبت شرکت در شیروان

 

انواع شرکت ها:

 شرکت‌های قابل ثبت، شامل شرکت‌های مدنی و شرکت‌های تجاری می‌شوند. شرکت های تجاری انواع مختلفی دارند که شما بسته به نوع فعالیت تان می توانید آنها را انتخاب کنید و به ثبت برسانید به صورت کلی شرکت های تجاری به هفت دسته تقسیم می شوند که عبارت اند از:

  • شرکت سهامی عام

نوعی شرکت بازرگانی می باشد که که سرمایه کلی این شرکت بین چند نفر تقسیم میشود و سهامدارهای آن مردم هستند که تعداد سهامداران آن نباید از سه نفر کمتر باشد و مسئولیت هر سهام دار را برحسب سهام او در شرکت تعیین می نمایند و نام شرکت بدون فاصله در تمامی اوراق و اطلاعیه ها لازم است که نوشته شود.

 

  • شرکت سهامی خاص

شرکتی بازرگانی است که امور تجاری انجام نمی دهند و تمامی سرمایه های آن توسط موسسین تأمین‌گردیده و سرمایه‌ی آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، ‌محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. تعداد سهامداران از سه نفر کمتر نمی باشد که دارای دو بازرس و یک عضو علی البدل می باشد.

 

  • شرکت با مسئولیت محدود

این شرکت نیز تجاری محسوب می شود و بین دو یا نفر تاسیس میگردد هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد؛ فقط به میزان سرمایه‌ی خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است و نام شرکت در تمامی مدارک ذکر می شود.

 

  • شرکت تضامنی

این شرکت تحت نام مخصوص برای کارهای تجاری بین دو یا چند نفر تشکیل می گردد.

اگر قروضی برای شرکت به وجود آید تمام سهامداران وظیفه پرداخت آن به اندازه ی سهام خود را دارند.

 

  • شرکت نسبی

شرکت نسبی نیز تجاری است و بین دو یا چند سهامدار برای امور تجاری تشکیل میشود.

ذکر نام این شرکت در تمام مدارک الزامی است و وظیفه ی افراد را مقدار سهام آنها تعیین خواهد کرد.

  • شرکت مختلط سهامی

این شرکت بین تعدادی شریک سهامی و تعدادی شریک ضامن تشکیل می شود.

به گونه ی که تمام قروض و ورشکستگی شرکت به شریک ضامن مربوط خواهد شد چون سرمایه او به صورت سرمایه در نیامده است. در صورت تعدد شریک ضامن، مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یکدیگر، تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. و باید نام یکی از شرکا با نام شرکت ذکر شود.

 

  • شرکت مختلط غیر سهامی

شرکت مختلط غیر سهامی، شرکتی است که:

برای امور تجاری تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود، بدون انتشار سهام، تشکیل می‌شود سهامدار ضامن مسئول کلیه ی قروض است و سهامداران دیگر به اندازه سهام خود قروض را پرداخت می کنند و مانند شرکت مختلط سهامی ذکر نام یک سهامدار همراه شرکت لازم است.

مراحل ثبت نام:

  1. تعیین نوع شرکت
  2. انتخاب شرکاء و سهامداران
  3. تعیین سرمایه شرکت و آورده ها
  4. تعیین موضوع فعالیت شرکت
  5. تعیین نام شرکت
  6. تعیین سمت اعضا هیئت مدیره و وضعیت حق امضاء شرکت
  7. تهیه و امضا مدارک شرکت

آگاه ثبت، خدماتی ارزشمند…

درصورت رضایت از این مطلب، در بخش پایین امتیاز خود را وارد نمایید.

دیدگاه خود را بنویسید