تماس ویژه (مشاوره رایگان): 02141858

ثبت شرکت در آرادان

ثبت شرکت در آرادان

جهت آشنایی با نحوه ی ثبت شرکت در آرادان، به شرح موقعیت این شهر می پردازیم:

شهر آرادان یکی از شهر های استان سمنان می باشد، که در مرکز شهرستان آرادان واقع شده است.

این شهر از سمت غرب با شهر گرمسار با فاصله ی ۱۵ کیلومتر، از سمت شرق با شهرستان سرخه با فاصله ی ۷۵ کیلومتر و از سمت شمال نیز با استان تهران همسایگی دارد؛ این شهر در آخرین سرشماری جمعیتی ۱۵ هزار نفری داشته که اکنون به صورت حتم، افزایش جمعیت داشته است؛ شهر آرادان، از سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس، به ششمین شهرستان مستقل استان سمنان تبدیل شد.

دانستن انواع شرکت هایی که تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران می توانند ایجاد شوند، برای ثبت شرکت در آرادان به صورت موفق ضروری است. به همین دلیل می خواهیم به شرح انواع شرکت در ایران و از جمله شهر آرادان بپردازیم.

 

قوانین حاکم درباره ثبت شرکت در آرادان

قانون تجاری برای ثبت شرکت در ایران در “اصلاحیه قانون اساسی قانون تجاری ایران” نوشته شده است.

همچنین مقررات دیگری مربوط به شرکت ها یا شعبه های شرکت ها در ایران وجود دارد که عمدتا مربوط به روش ثبت و تاسیس شرکت می باشد.

 

مالکیت یک شرکت خارجی

ممکن است یک شرکت در ایران به طور کامل توسط اتباع خارجی اداره شود. همچنین ممکن است یک شعبه در ایران با سهامداران خارجی و مدیران خارجی ایجاد شود.

آشنایی با ساختار شرکت ها در ایران و آرادان(جهت ثبت شرکت در آرادان)

انواع مختلفی از شرکت ها در کشورمان ایران وجود دارند. آنها عبارتند از:

  • شرکت سهامی خصوصی،
  • شرکت سهامی عام،
  • ثبت شرکت با مسئولیت محدود،
  • شرکت مختلط سهامی،
  • شرکت مختلط غیر سهامی،
  • شرکت نسبی،
  • و شرکت تعاونی.

 

ثبت شرکت با مسئولیت محدود در آرادان

جهت ثبت شرکت در آرادان از نوع مسئولیت محدود و یا هر نوع شرکتی برای ثبت شدن و شروع کار، در ابتدا، به میزان مشخصی سرمایه نیاز است که در شرکت های با مسدولیت محدود حداقل این مبلغ یک میلیون ریال است و افزایش دادن سرمایه در آن اختیاری است. در این شرکت‌ها مبلغ سرمایه‌ ی اولیه به مدیر کل سپرده می شود، مدیر کل در برابر دریافت این مبلغ متعهد می شود، اما دیگر نیازی به ارائه‌ی گواهی بانکی نیست. انتخاب بازرس اصل و علی‌البدل در شرکت‌های با مسئولیت محدود به صورت اختیاری است و تصمیم گیری در این باره بر عهده ی هیات مدیره می باشد.

تقسیم کردن سود و منفعت حاصل از فعالیت های تجاری شرکت،

یکی از مسائلی می باشد که باید حتما قبل از تاسیس یک شرکت، نحوه ی انجام آن را مشخص کرد.

در شرکت‌هایی که مسئولیت محدود دارند، سود شرکت به نسب سرمایه ی اولیه میان شریک ها تقسیم خواهد شد. البته  می‌توان ترتیب دیگری برای تقسیم سود در اساسنامه‌ی شرکت در نظر گرفت.

 

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود با شراکت ۲ نفر یا بیشتر از ۲ نفر برای رونق دادن به فعالیت های تجاری، تاسیس می شود. در شرکت های نوع مسئولیت محدود هر شریک در ابتدا میزان مشخصی سرمایه در شرکت سرمایه گذاری می کند و وابسته به میزان سرمایه ی اولیه ی خود از شرکت سود می برد و در بدهی های شرکت، سهیم می شود،  این نوع شرکت‌ با شراکت کردن حداقل ۲ نفر قابل ثبت می باشد و نام هیچ کدام از شریک ها نباید در نام شرکت استفاده شود. همچنین همیشه جمله ی «با مسئولیت محدود» همراه اسم شرکت آورده می شود.

 

تعداد سهامداران

سه سهامدار باید برای ایجاد یک شرکت سهامی خصوصی در ایران مورد نیاز است،

پنج سهامدار برای ایجاد یک شرکت سهامی عام  باید وجود داشته باشد. و برای ایجاد یک شرکت با مسئولیت محدود (LLC) و دیگر انواع شرکت ها، برای ایجاد شرکت تنها حضور دو سهامدار کافی است.

 

شرایط ثبت شرکت سهامی در آرادان

سرمایه گذاری به شکل سهام، در “شرکت سهامی خصوصی” و “شرکت سهامی عام” مجاز است.

سهم در شرکت ها می تواند هر نوعی یا هر چیز ارزشمندی باشد؛

با این حال، سرمایه گذاری املاک در شرکت ها رایج تر می باشد. با توجه به “قانون تجاری” ایران، تمام مشارکت های غیرمستقیم، در شرکت های سهامی خاص باید توسط “کارشناس رسمی” مورد ارزیابی قرار گیرد و سهامداران قادر به پذیرفتن چنین مشارکتی از طریق ارزیابی متخصص رسمی نیستند. از سوی دیگر، در شرکت های مسئولیت محدود، تمام مشارکت های غیرمستقیم توسط سهامداران ارزیابی می شود.

هیات مدیره برای ثبت شرکت در آرادان چه کسانی می باشند؟

برای شرکت های سهامی و با دیگر شرکت ها، وجود یک هیات مدیره لازم است.

با این حال، برای یک شرکت با مسئولیت محدود، اختیاری است که یک هیات مدیره داشته باشد، یا نداشته باشد؛ اما قطعا یک مدیر اجرایی داشته باشد. در رابطه با سهام شرکت های سهامی، مدیران باید از میان سهامداران منصوب شوند. شرکت های سهامی متشکل از یک رئیس و یک معاون رئیس هیات مدیره هستند و اعضای هیات مدیره نیز باید یک مدیرعامل (مدیر شرکت) انتخاب کنند، هرچند مدیر عامل نیازی به عضو هیات مدیره ندارد، اما بهتر است اعضای هیات مدیره در شرکت وجود داشته باشد. هیات مدیره یک شرکت ممکن است از اتباع ایرانی یا خارجی باشد و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.

 

 محدودیت در انتقال سهام بعد از ثبت شرکت در آرادان

معامله سهام در شرکت های خصوصی سهامی هیچ گونه محدودیتی ندارد،

مگر اینکه اساسنامه شرکت (قوانینی که بین سهامداران وجود دارد) یک محدودیت ایجاد کند که اعضا یا سهامداران ملزم به رعایت آن باشند. از سوی دیگر، انتقال سهم هر شریک در شرکت های مسئولیت محدود، نیاز به رضایت شریک هایی دارد، که سه چهارم سرمایه متعلق به آن ها می باشد و اکثریت سرمایه در اختیار آن ها است. علاوه بر این، انتقال سهم شریک در شرکت مسئولیت محدود تنها با تهیه یک ” تاییدیه رسمی” از هیات مدیره امکان پذیر است.

 

 روش فروش سهام شرکت ایرانی

بر اساس قانون “تجاری” ایران،

شرکت های سهام خصوصی  و شرکت های سهامی عام، هر دو می توانند  سهام های خود را صادر کنند. اگر سهام شرکت به نام یک سهامدار باشد، معامله باید در اساسنامه ی شرکت ثبت شده و توسط طرفین امضا شود. از سوی دیگر، اگر سهام شرکت ناشناس باشد، نیازی به پرداخت مالیات و ثبت نام در «اداره ثبت شرکت ها» وجود ندارد.

با این حال، همانطور که قبلا ذکر شد، انتقال سهم هر شریک در شرکت های مسئولیت محدود، مستلزم رضایت سهامدارانی است که سه چهارم سرمایه متعلق به شرکت دارند. علاوه بر این، انتقال سهم شریک تنها با تهیه یک “تاییدیه رسمی” امکان پذیر است. بنابراین، یک تاییدیه باید توسط اکثریت شریک های ذکر شده طراحی و امضا شود و دو سهامدار فروشنده و خریدار باید به دفتر عمومی دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند تا معامله خود را به صورت یک آئین رسمی ثبت کنند.

دیدگاه خود را بنویسید