تماس ویژه (مشاوره رایگان): 02141858

نحوه ثبت شرکت دانش بنیان

در مقاله قبل در مورد شرایط ثبت شرکت دانش بنیان صحبت کردیم و نیم نگاهی هم به نحوه ثبت شرکت دانش بنیان داشتیم. در این مقاله به بررسی دقیق تری از نحوه ثبت شرکت دانش بنیان خواهیم پرداخت.
همانطور که می دانید به شرکت هایی که در زمینه گسترش اقتصاد و نوآوری کشور و همچنین تجاری سازی تحقیقات صورت گرفته که شامل تولید کالا، طراحی و خدمات با ارزش افزوده بالا فعالیت دارند در رده شرکت های دانش بنیان قرار می گیرند.

فرآیند ثبت شرکت های دانش بنیان

برای ثبت اولیه شرکت دانش بنیان لازم است که ابتدا شرکت به صورت عادی در اداره ثبت اسناد کشور به ثبت برسد و هیچ تفاوتی بین شرکت ها در ثبت ندارد.
در مرحله دوم برای تبدیل شرکت به یک شرکت دانش بنیان لازم است که متقاضی در سامانه www.daneshbonyan.ir ثبت نام کرده تا مورد ارزیابی قرار گیرد. بعد از ارزیابی، شرکت ها یا موسساتی که صلاحیت دانش بنیان شدن را داشته باشند به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شوند تا طرح خود را ارائه دهند و از مزایای ان استفاده نمایند.
در سایت مخصوص شرکت های دانش بنیان فرمی ارائه شده است که متقاضیان باید برای تکمیل درخواست آن را پر کنند. پروسه ی بررسی کلیه اطلاعات مربوط به سهام داران، اعضا هیئت مدیره، رزومه شرکت و اطلاعات افراد درون سازمان پس از ۲ ماه از زمانی که طرح ها با ستاد ارجاع شده باشند به طول می انجامد.
شرکت های دانش بنیانی که تازه تاسیس شده اند بعد از تولید کالا و یا ارائه برنامه تولید با توجه با آیین نامه مصوب کارگروهی ارزیابی می شوند و برای مدت محدودی می توانند از مزایای قانون استفاده کرده و برای تمدید زمان استفاده از مزایا باید دوباره مورد ارزیابی قرار گیرند.

شرایط ثبت شرکت دانش بنیان

شرایط ثبت شرکت دانش بنیان نیاز به مطالعه دارد. در ابتدا توضیحی در مورد شرکت های دانش بنیان بدهیم. شرکت های دانش بنیان موسسات خصوصی و یا تعاونی هایی هستند که برای افزایش اقتصاد کشور تاسیس می شوند. این شرکت ها ابزاری تولید نمی کنند و نحوه درآمد زایی شان از راه فراهم کردن اشتغال زایی، گسترش اختراع، نوآوری و تجاری سازی است. به طور کلی همه سرمایه آن ها فکر و ایده های آن هاست.
در این شرکت ها عده ای از افراد تحصیل کرده دور هم جمع شده و به تحقیق و تولید اطلاعات جدید می پردازند که محصول اصلی شرکت همین اطلاعات می باشد.

فرآیند ثبت شرکت دانش بنیان

در ابتدا باید شرکت مشخص کند که از دسته خصوصی است و یا تعاونی. پس لازم است که شرکت را به صورت عادی در اداره ثبت اسناد و املاک کشور ثبت کنند.
در مرحله بعدی برای دانش بنیان کردن شرکت باید و استفاده از مزایای آن باید در سامانه www.daneshbonyan.ir ثبت نام کنند تا مورد ارزیابی قرار بگیرند. هزینه ثبت شرکت نیز باید مدنظر قرار بگیرد.
برای ثبت این شرکت ها باید کلیه اطلاعات سهامداران و هیئت مدیره و اعضای آن مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود که شامل شرکت های دانش بیان است یا خیر.
لازم به ذکر است که در هنگام ثبت شرکت دانش بنیان، آن دسته از موسسات و نهاد های عمومی و غیر دولتی که بیشتر از ۵۰ درصد از مالکیت آنها مربوط به بخش دولتی می شود نمی توانند از مزایای شرکت های دانش بنیان و قرار داد آن استفاده کنند.

مدارک لازم برای ثبت شرکت دانش بنیان

– رزومه شرکت
– آخرین اظهار نامه مالیاتی ارسال شده به سازمان مالیاتی کشور
– آخرین لیست بیمه شرکت و لیستی از وضعیت حقوق و مزایای کارکنان

دیدگاه خود را بنویسید